Resultaten voor tanden

 
tanden
Tanden - 6 definities - Encyclo.
Melkgebit en blijvend gebitTussen de leeftijd van zes maanden en 2,5, jaar verschijnen bij een kind de tanden van het melkgebit. Een volledig melkgebit bestaat uit 20 tanden.Tussen zeven en twaalf jaar worden de melktanden geleidelijk vervangen door een blijvend gebit.
tanden bleken den haag
Tanden bleken - Tandheelkundig Centrum Udenhout. Uitvouwen. Uitvouwen. Uitvouwen. Uitvouwen. Toggle menu. Uitvouwen. Uitvouwen. Uitvouwen. Uitvouwen.
Mooie witte tanden zijn populair en het aanbod om ze te krijgen is enorm. De reclames beloven hagelwitte tanden, vaak zelfs binnen een uur. Tanden wit maken met behulp van bleekbehandelingen kan in veel gevallen, maar niet altijd. Onveilige bleekprocessen kunnen schade aanbrengen aan uw gebit en mond. In de meeste gevallen kunnen tanden en kiezen tijdelijk witter gemaakt worden met bleekbehandelingen. Overweegt u een bleekbehandeling? Kies dan voor een veilige en verantwoorde manier. Zelf bleken met bleeklepel.
tanden
Hypodontie - Het WKZ.
Hypodontie is een zeldzame aangeboren afwijking, waarbij er zes of meer tanden en kiezen ontbreken in het volwassen gebit van een kind. Op jonge leeftijd ontwikkelen kinderen meestal wel een melkgebit, maar bij het wisselen groeien op een aantal plaatsen geen volwassen tanden en kiezen meer.
tanden
Witte tanden en hoe u deze houdt - Tandartspraktijk de Wolvenstraat.
Tags: gebit amsterdam gebit jordaan gebit wolvenstraat Tandarts tandarts Amsterdam tandarts jordaan tandarts wolvenstraat tanden amsterdam wit gebit wit gebit amsterdam witte tand witte tand amsterdam witte tand jordaan witte tand wolvenstraat witte tanden witte tanden amsterdam witte tanden jordaan witte tanden wolvenstraat.
artclinic.org
Mooie witte tanden Samenwerkende Tandartsen.
Vind een praktijk van. bij u in de buurt. Mooie witte tanden. In 2020 gestopt met roken? Of met het drinken van alcohol? Vergeet niet uzelf ook te verwennen! Wanneer uw tanden verkleurd geel zijn bijvoorbeeld door: dagelijks gebruik van koffie, fris drank, roken kunnen wij uw tanden bleken! Bestaande vullingen en kronen bleken niet mee. Voor een optimaal resultaat is het van belang om een goed gereinigd gebit te hebben tijdens het bleken. U kunt er voor kiezen om uw tanden in de praktijk te laten bleken of met een tandenbleekset op maat gemaakt door de tandarts, thuis uw tanden bleken. Heef u interesse in het laten bleken van uw tanden?
tanden
Tanden of kiezen sealen - Tandheelkunde Kliniek Blaricum.
Tandplaque op uw tanden of kiezen kan immers een oorzaak zijn voor tandbederf Cariës. Als de keuze wordt gemaakt om tanden of kiezen te sealen, worden de putjes en groeven in de kauwvlakken van de elementen afgedekt met een dun laagje lak of fluoride-houdend cement.
tanden
Tandarts Tanden Zo Den Haag: Tandartspraktijk.
Uw tandarts in Den Haag, tandartspraktijk Tanden Zo. Tandartspraktijk Tanden Zo is een moderne tandheelkundige praktijk in het centrum van Den Haag. Dankzij onze ruime openingstijden kunt u ook in de avonduren een afspraak maken bij de tandarts. Bel: 070 427 7044.
Eigen tanden en kiezen - Staat van de Mondzorg.
Op grond hiervan kan heel voorzichtig worden gezegd dat in de totale bevolking nu om en nabij 7 volledig edentaat is, dat wil zeggen een volledige prothese draagt en dat zon 93 dus gedeeltelijk eigen tanden en kiezen heeft. In de leeftijdsgroep van 65 t/m 74 jaar zou nu ongeveer 11 volledig edentaat zijn en heeft zon 89 dus gedeeltelijk eigen tanden en kiezen.
Hoe komt het toch dat we zoveel gaatjes in onze tanden hebben? - Implantaat.
Toch is cariës tandbederf het meest voorkomende gebitsprobleem in Nederland. We hebben gemiddeld vier tanden of kiezen waar een gaatje in zit. Onder volwassenen is er bijna niemand met een volledig gaaf gebit, terwijl het helemaal niet zo moeilijk is om bedorven tanden te voorkomen.
Losgeraakte tand, het spalken van een LUMC.
Gebruik hierbij fluoridenhoudende tandpasta. Poets voorzichtig de tanden, het tandvlees, de spalk en, indien aanwezig, de metalen draden met kleine draaiende bewegingen. Probeer daarbij de tandenborstel zachtjes door de openingen tussen tanden en spalk te 'persen. Indien nodig heeft u een recept mee gekregen voor een desinfecterend spoelmiddel.
Tanden bleken Amsterdam: bij de tandarts of thuisbleken - De Liefde.
Hoe lang het bleken effect heeft, is afhankelijk van uw drank- en eetgewoonten en of u regelmatig poetst. Met name producten die kleurstoffen bevatten - zoals koffie of rode wijn - verkorten de duur van het resultaat, net als roken. Vergoedt mijn zorgverzekeraar tanden bleken? Meestal wordt tanden bleken niet door zorgverzekeraars vergoed. Als u een aanvullende tandartsverzekering heeft, wordt de bleekbehandeling is sommige gevallen wél gedekt door de zorgverzekeraar. Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor meer informatie. Neem voor een afspraak contact met ons op via het telefoonnummer 020 614 0053 of stel ons een vraag via het onderstaande contactformulier. Ik heb de privacy verklaring gelezen en ik ga hiermee akkoord. Wij plannen op korte termijn een afspraak voor u in. Bel: 020 614 0053. Bij spoed wordt u altijd binnen 1 dag door ons geholpen. Neem direct telefonisch contact op voor een afspraak. Buiten onze openingstijden verwijzen wij u naar.: Piet Heinkade 215, 1019 HM Amsterdam.
Tand - Wikipedia.
Gewervelden die geen tanden hebben zijn de moderne vogels, in plaats daarvan hebben zij een scherpe en snavel, die dezelfde functies heeft als tanden. Insecten en schaaldieren hebben ook geen tanden, in plaats daarvan hebben ze mandibelen met een analoge functie aan die van tanden bij gewervelden.

Contacteer ons