Resultaten voor tanden

 
tanden
tanden bleken den haag
Belangrijk om te weten is dat deze cijfers een gemiddelde zijn van alle mensen die bij ons langskomen om hun tanden te laten bleken. Het uiteindelijke resultaat is onder meer afhankelijk van je genetische aanleg, mondhygiëne en de initiële kleur van je tanden de kleur vóór de behandeling. Zo kan het zijn dat bij dezelfde behandeling het gebit van de één witter wordt dan dat van de ander. Je kan zowel een minder goed als een beter resultaat boeken dan de indicatie van tevoren aangeeft. Aan deze indicatie kunnen dus geen rechten worden ontleend. Natuurlijk heb je wel altijd recht op onze unieke Witgarantie worden: je tanden na onze behandeling geen enkele tint lichter? Dan krijg je van ons dezelfde behandeling gratis! Klik hier om onze maatregelen omtrent COVID-19 te bekijken. VEILIG TANDEN BLEKEN. Tanden bleken Delft. Tanden bleken Leiden. Teeth whitening The Hague. VOLG ONS OP FACEBOOK. 2511 XR Den Haag.
Tanden bleken - Tandheelkundig Centrum Udenhout. Uitvouwen. Uitvouwen. Uitvouwen. Uitvouwen. Toggle menu. Uitvouwen. Uitvouwen. Uitvouwen. Uitvouwen.
Een wit en stralend gebit. Wie wil dat niet? Mooie witte tanden zijn populair en het aanbod om ze te krijgen is enorm. De reclames beloven hagelwitte tanden, vaak zelfs binnen een uur. Tanden wit maken met behulp van bleekbehandelingen kan in veel gevallen, maar niet altijd. Onveilige bleekprocessen kunnen schade aanbrengen aan uw gebit en mond. In de meeste gevallen kunnen tanden en kiezen tijdelijk witter gemaakt worden met bleekbehandelingen. Overweegt u een bleekbehandeling? Kies dan voor een veilige en verantwoorde manier. Zelf bleken met bleeklepel.
tanden
Ontstoken tandvlees kan leiden tot teruggetrokken tandvlees Gezond tandvlees is roze, ligt strak om de tanden en kiezen en bloedt niet als u uw tanden poetst. Rood, gezwollen of bloedend tandvlees duidt meestal op ontstoken tandvlees. Tandplak op de overgang van uw tandvlees naar uw tand of kies en de plak die tussen uw tanden en kiezen zit, veroorzaken ontstoken tandvlees.
Tanden laten trekken bij uw hond AniCura Nederland.
Er zijn nog meer redenen te noemen waarom we tanden bij honden moet trekken.: Tanden bij puppies die verkeerd staan en daardoor pijn doen doordat ze bijvoorbeeld in het tandvlees prikken.; als er tanden niet doorkomen.; rare afwijkende tanden.; te veel tanden.
Dit zegt de vorm van je tanden over jouw karakter - Happinez.
xml version"1.0" encoding UTF-8? Je tanden hebben betekenis, volgens het boek Als tanden konden kiezen van Michèle Caffin. Zo staat de rechter centrale voorsnijtand voor het mannelijke archetype yang, de linker voor het vrouwelijke yin. Wat verraden jouw tanden over je persoonlijkheid?
Het melkgebit en het blijvende gebit De Kliniek voor Tandheelkunde.
Ze lijken ook relatief groot omdat de groeispurt nog niet begonnen is. Meestal lost de scheefstand zich vanzelf op, zodra de kaken gaan groeien. Soms breken de blijvende tanden net achter de melktanden door en ontstaat er een dubbele rij tanden dat voor het schoonhouden van de tanden lastig kan zijn.
Vergoedingen voor tand- en mondzorg tandarts - CZ.
Bekijk alle extra's.' Tand en mondzorg Tand en mondzorg. Vergoedingen tand- en mondzorg. Binnenkort naar de tandarts voor controle? Of krijgt uw kind een beugel? Bekijk wat u vergoed krijgt voor de zorg van uw tandarts, mondhygiënist, tandprotheticus, implantoloog, kaakchirurg én orthodontist. Tandarts en mondhygiënist. Mondzorg vanaf 18 jaar. Mondzorg tot 18 jaar. Kunstgebit en kaakchirurgie. Kunstgebit op implantaten klikgebit. Mondzorg bij ongevallen. Tand- en mondzorg in bijzondere gevallen. Orthodontie in bijzondere gevallen. Toon het antwoord op de veelgestelde vraag Hoe kan ik beoordelen of de rekening van de tandarts klopt? Op uw rekening staan tariefcodes én nummers die bij een tand of kies horen. De tariefcode bestaat uit 1 letter en 2 of 3 cijfers, bijvoorbeeld C11. De code kan vaker bij één tand of kies voorkomen, omdat deze meerdere vlakken heeft die behandeld kunnen worden. U kunt uw tandarts natuurlijk altijd om uitleg vragen. Of vul de tariefcodes in op mondzorgkosten.nl. U ziet welke behandeling bij de code hoort, en het maximale bedrag dat uw tandarts hiervoor mag rekenen. Toon het antwoord op de veelgestelde vraag Krijg ik kaakchirurgie vergoed?
Hoe Ontstaan Verkleurde Tanden? Tandartsenpraktijk Villa Westhof.
Buiten de bovengenoemde oorzaken van verkleurde tanden, zijn er ook nog andere factoren die ervoor zorgen dat u tanden verkleuren. Tandsteen kan ervoor zorgen dat u een grijs-gele gloed krijgt over uw tanden. Ook tandplak draagt bij aan verkleurde tanden.
Tanden of kiezen sealen - Tandheelkunde Kliniek Blaricum.
Tandplaque op uw tanden of kiezen kan immers een oorzaak zijn voor tandbederf Cariës. Als de keuze wordt gemaakt om tanden of kiezen te sealen, worden de putjes en groeven in de kauwvlakken van de elementen afgedekt met een dun laagje lak of fluoride-houdend cement.
Mooie witte tanden Samenwerkende Tandartsen.
Vind een praktijk van. bij u in de buurt. Mooie witte tanden. In 2020 gestopt met roken? Of met het drinken van alcohol? Vergeet niet uzelf ook te verwennen! Wanneer uw tanden verkleurd geel zijn bijvoorbeeld door: dagelijks gebruik van koffie, fris drank, roken kunnen wij uw tanden bleken! Bestaande vullingen en kronen bleken niet mee. Voor een optimaal resultaat is het van belang om een goed gereinigd gebit te hebben tijdens het bleken. U kunt er voor kiezen om uw tanden in de praktijk te laten bleken of met een tandenbleekset op maat gemaakt door de tandarts, thuis uw tanden bleken.
Hoeveel tanden hebben we? Meer tanden feiten en cijfers.
Bij SUNSTAR GUM bieden we alles wat jij en jouw gezin nodig hebben om jullie tanden glanzend en gezond te houden. Dus of je nu twee tanden, 32 tanden of ergens daartussenin hebt, je kunt tandenborstels, gels en interdentale ragers en meer vinden bij GUM.
Losgeraakte tand, het spalken van een LUMC.
Gebruik hierbij fluoridenhoudende tandpasta. Poets voorzichtig de tanden, het tandvlees, de spalk en, indien aanwezig, de metalen draden met kleine draaiende bewegingen. Probeer daarbij de tandenborstel zachtjes door de openingen tussen tanden en spalk te 'persen. Indien nodig heeft u een recept mee gekregen voor een desinfecterend spoelmiddel.
Tijdelijke Tand - Vervang een missende tand zelf.
Jannet - 26 oktober 2016. Met name mijn bovengebit staat niet mooi .de 2 voorste tanden iets te ver naar voren en de tanden ernaast vanwege ruimtegebrek naar achteren de een wat meer dan de andere .Ik zat te twijfelen om op die 2 tanden facings te laten plaatsen.en zocht een manier om uit te kunnen vinden of het rsultaat daarvan het geld waard zou zijn .met het materiaal van tijdelijke tand heb ik 2 tanden om mn eigen heen gevouwen en ik ben overtuigd .Ze liggen nu in de koffie een beetje bij te kleuren want ze zitten ondanks dat ik dus geen tand mis, superstrak en ik wil ze tot de facings er op zitten proberen zo te dragen .Ik denk dat ik ik ze ook inhoud als ik naar de tandarts ga .dan kan ik gelijk het verschil duidelijk maken.

Contacteer ons